Меню

За нас

 „СИ ЕМ ЕЛ България“ АД е официален дилър на JCB (Великобритания), световен лидер в производството на строителна, пътна и земекопна техника, както и на дизелови генератори.
СИ ЕМ ЕЛ е основана през 2012 г. и за сравнително кратко време зае лидерска позиция сред доставчиците на строителна и земекопна техника в България.

За периода от своето основаване до сега, СИ ЕМ ЕЛ е отличена нееднократно с награди от JCB - за най-успешен нов дилър, за изключителен ръст на продажбите, както и за постигане на значителен пазарен дял.
За да предложи на клиентите си по-качествено обслужване и сервиз, СИ ЕМ ЕЛ инвестира в развитието на свои специализирани регионални центрове в страната – в градовете София (Централен офис), Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Плевен.


Централният офис на СИ ЕМ ЕЛ е разположен на източната дъга на софийското Околовръстно шосе – в отсечката между Цариградско и Ботевградско шосе, което е лесно достъпно за всички клиенти от столицата.
Това се отнася и за клиентите от страната - до офиса се стига много бързо по автомагистрала „Тракия” или „Хемус”, без да се налага клиентите да влизат в самия град.
Административната сграда на СИ ЕМ ЕЛ е с площ от 800 м² и разполага с просторни приемни за клиенти, търговски офиси, зала за обучения и др. Сервизното хале, заедно със склада за резервни части, заема площ от 1400 м². На допълнителните 1000 м² е разгърнат демонстрационен шоурум за тестване на предлаганите машини.
Успехите на СИ ЕМ ЕЛ се дължат на 100% фокусиране върху машините и оборудването на JCB, както и на постоянните инвестиции в развитието на екипите от специалисти в продажбено и следпродажбено обслужване.

СИ ЕМ ЕЛ e напълно самостоятелна компания и има преки отношения с JCB. Това дава възможност за директно договаряне на конкурентни цени, съобразени с конюнктурата на българския пазар.
За да удовлетвори потребностите и изискванията и на най-взискателните клиенти, СИ ЕМ ЕЛ има винаги на склад над 60 броя машини.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки