Меню

За нас

 „СИ ЕМ ЕЛ България“ АД е официален дилър на JCB (Великобритания), световен лидер в производството на строителна, пътна и земекопна техника, както и на дизелови генератори.
СИ ЕМ ЕЛ е основана през 2012 г. и за сравнително кратко време зае лидерска позиция сред доставчиците на строителна и земекопна техника в България.

За периода от своето основаване до сега, СИ ЕМ ЕЛ е отличена нееднократно с награди от JCB - за най-успешен нов дилър, за изключителен ръст на продажбите, както и за постигане на значителен пазарен дял.
За да предложи на клиентите си по-качествено обслужване и сервиз, СИ ЕМ ЕЛ инвестира в развитието на свои специализирани регионални центрове в страната – в градовете София (Централен офис), Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Плевен.


Централният офис на СИ ЕМ ЕЛ е разположен на източната дъга на софийското Околовръстно шосе – в отсечката между Цариградско и Ботевградско шосе, което е лесно достъпно за всички клиенти от столицата.
Това се отнася и за клиентите от страната - до офиса се стига много бързо по автомагистрала „Тракия” или „Хемус”, без да се налага клиентите да влизат в самия град.
Административната сграда на СИ ЕМ ЕЛ е с площ от 800 м² и разполага с просторни приемни за клиенти, търговски офиси, зала за обучения и др. Сервизното хале, заедно със склада за резервни части, заема площ от 1400 м². На допълнителните 1000 м² е разгърнат демонстрационен шоурум за тестване на предлаганите машини.
Успехите на СИ ЕМ ЕЛ се дължат на 100% фокусиране върху машините и оборудването на JCB, както и на постоянните инвестиции в развитието на екипите от специалисти в продажбено и следпродажбено обслужване.

СИ ЕМ ЕЛ e напълно самостоятелна компания и има преки отношения с JCB. Това дава възможност за директно договаряне на конкурентни цени, съобразени с конюнктурата на българския пазар.
За да удовлетвори потребностите и изискванията и на най-взискателните клиенти, СИ ЕМ ЕЛ има винаги на склад над 60 броя машини.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки