„СИ ЕМ ЕЛ България“ АД е официален дилър на JCB (Великобритания), световен лидер в производството на строителна, пътна и земекопна техника, както и на дизелови генератори.
СИ ЕМ ЕЛ е основана през 2012 г. и за сравнително кратко време заема лидерска позиция сред доставчиците на строителна и земекопна техника в България. За периода от своето основаване до сега, СИ ЕМ ЕЛ е отличена нееднократно с награди от JCB - за най-успешен нов дилър, за изключителен ръст на продажбите, както и за постигане на значителен пазарен дял.

МОБИЛНИ И СТАЦИОНАРНИ ТРОШАЧНО-ПРЕСЕВНИ ИНСТАЛАЦИИ

СИ ЕМ ЕЛ БЪЛГАРИЯ АД е официален представител на водещия световен производител на мобилни трошачно-пресевни машини Powerscreen, както и на стационарните трошачни и пресевни машини Terex MPS и на миещите пресевни инсталации Terex Washing Systems.

Компанията предлага на своите клиенти цялостно решение: доставка на машини, следпродажбено обслужване, доставка на резервни части и консумативи, както и сервизен екип от професионалисти с многогодишен опит в сферата.


        

ИНДУСТРИАЛНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ ГУМИ

Компанията предлага на своите клиенти пълна гама индустриални и селскотопански гуми на водещи световни брандове - Galaxy Yokohama Group, Apollo Vredestein и Michelin.

СИ ЕМ ЕЛ България поддържа количества на склад от най-продаваните размери индустриални гуми за комбинирани багер-товарачи, мини челни товарачи, телескопични товарачи, челни товарачи и др. Всички складови бази на компанията разполагат с отделно място за съхранение за гуми. Предлага се като услуга и монтаж/демонтаж.

ОФИСИ

За да предложи на клиентите си по-качествено обслужване и сервиз, СИ ЕМ ЕЛ инвестира в развитието на свои специализирани регионални центрове в страната.

Към този момент, компанията разполага със 7 регионални центрове, всеки от които е със собствена сервизна, складова база и шоурум – в градовете София (Централен офис), Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен и Русе. 

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

Централният офис на СИ ЕМ ЕЛ е разположен в София, на изключително удобна локация на ул. Околовръстен път 438, на източната дъга на софийското Околовръстно шосе – в отсечката между Цариградско и Ботевградско шосе, което е лесно достъпно, както за всички клиенти от столицата, така и за тези от страната - до офиса се стига много бързо по автомагистрала „Тракия” или „Хемус”.

Административната сграда на СИ ЕМ ЕЛ е с площ от 800 м² и разполага с просторни приемни за клиенти, търговски офиси, зала за обучения и др. Сервизното хале, заедно със склада за резервни части, заема площ от 1400 м². На допълнителните 1000 м² е разгърнат демонстрационен шоурум за тестване на предлаганите машини.

ЗАЕДНО - МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

Успехите на СИ ЕМ ЕЛ се дължат на екип от над 110 човека, 100% фокус върху удовлетворението на нашите клиенти, както и на постоянните инвестиции в цялостното развитие на компанията.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки