НАД 200 ВИДА ПРИКАЧНИ УСТРОЙСТВА ЗА СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА JCB

При нас може да откриете пълна гама от над 1000 модела прикачен инвентар, всички проектирани да работят в перфектна хармония с моделите на JCB, както и с конкурентни машини в широк спектър от индустрии. 


Те подобряват производителността и използването на вашите машини, осигурявайки повишена гъвкавост на всяка работна площадка. 


БАГЕРНИ КОФИ


Пълната гама прикачен инвентар на JCB предлага голямо разнообразие от багерни кофи, подходяща за различни приложения. Безкомпромисното качество, гарантирано от JCB, осигурява подобрена производителност, висока ефективност и по-добро задържане на материала, което увеличава производителността на вашата машина.

ЧЕЛНИ КОФИ


Пълната гама прикачен инвентар на JCB предлага голямо разнообразие от челни кофи, подходящи за различните модели JCB. Безкомпромисното качество, гарантирано от JCB, осигурява подобрена производителност, висока ефективност и по-добро задържане на материала, което увеличава производителността на вашата машина.

ВИЛИЦИ


Гамата вилици за багери и товарачи ви предоставя възможност за избор на подходящия инвентар за вашата машина. Имате избор между палтени вилици, плаващи, индустриални и др.


ХИДРАВЛИЧНИ ЧУКОВЕ


Всички хидравлични чукове предлагани от JCB са подлагани на множество тестове, заедно с машините за които са подходящи. Всички чукове са с маркировка "СЕ", която е гаранция, че даден продукт е бил подложен на оценка от производителя и отговаря на изискванията на ЕС за безопасност, здраве и опазване на околната среда.

РЪЧНИ ХИДРАВЛИЧНИ ЧУКОВЕ


Гамата ръчни хидравлични чукове са най-доброто решение при разрушаване и къртене на настилки в градски условия. Запознайте се с всички ръчни хидравлични чукове, които СИ ЕМ ЕЛ България предлага.

БЪРЗОСМЕННИЦИ


Гамата бързосменници на JCB включва ръчни и хидравлични устройства за бърза смяна на прикачния инвентар. Използването на бързосменник позволява бързата смяна на прикачния инвентар, увеличавайки времето за работа на машината и спестявайки време на операторите.

СЕЛЕКТОРНИ КОФИ


Гамата селекторни кофи и щипки обхващат широк спектър от приложения. Може да избирате между селекторна кофа, челюстна, отваряема вилична или кофа за скрап.

ХИДРАВЛИЧНИ СВРЕДЛА


Хидравличните свредла на JCB са с доказано най-високо качество за точно и прецизно пробиване. Те се използват при пробиване на дупки за издигане на огради, стълбове, поставяне на пътни знаци, засаждане на дървета и много други приложения.

ИНВЕНТАР ЗА СНЯГ


Добре е да бъдете подготвени преди да настъпи зимата, затова сме се погрижили с гамата ни инвентар за сняг, която включва: хидравлични гребла за сняг, роторен снегорин и кофа за сняг.

ИНВЕНТАР ЗА ПОВДИГАНЕ


Пълната гама прикачен инвентар на JCB предлага различни видове прикачни устройства за повдигане, според вида на товара и неговата форма. Може да избирате между: кранова кука, кранова стрела, удължена кранова стрела и др.

КАНАЛОКОПАТЕЛ


Каналокопателят на JCB осигурява максимална мощност при копаене за отлична продуктивност благодарение на хидравличните мотори с изключително висок въртящ момент. Вижте пълните му характеристики.

БУЛДОЗЕРНО ГРЕБЛО


Булдозерното гребло JCB e способно да превърне Вашата машина в компактен булдозер. То е с 76см централен клин със усилени стоманени втулки, осигуряващи отлична здравина. Индикатор за наклон, лесно видим от операторската кабина и обръщаеми и високо издръжливи стоманени сменяеми компоненти.

МУЛЧЕР


Мулчера на JCB е перфектното прикачно устройство за вашия мини челен товарач, предлага се както с висок, така и със стандартен дебит. Може да избирате между горски мулчер, както и такъв за ниска растителност.

ФРЕЗИ ЗА АСФАЛТ


СИ ЕМ ЕЛ България е официален вносител на пълната гама фрези за асфалт на марката SIMEX. Разполагаме с фрези, съвместими с всички марки и модели машини.

ИНВЕНТАР ЗА РАЗРУШАВАНЕ ARDEN EQUIPMENT


СИ ЕМ ЕЛ България е ексклузивен дилър на Arden Equipment в България. Основана през 1956г, френската компания Arden Equipment e един от лидерите в производството на инвентар за разрушаване. Може да избирате между ножици за първично и вторично разрушаване, универсални ножици, както и ножици за метал и скрап.

МАНИПУЛАТОР ЗА ДЪРВЕТА


Манипулатора за дървета дава възможност на оператора да копае, товари и транспортира дървета в труднодостъпни зони. Дизайнът на вътрешната рамка и нископрофилните остриета позволяват работа в трудно достъпни зони. Заострените остриета, устойчиви на опън и абразия, осигуряват лесно проникване в почвата.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки