Първият Мини челен товарач с телескопична стрела на JCB

JCB Teleskid може да достигне по-високо, по-далече и по-дълбоко от всеки друг Мини челен товарач на пазара и да има достъп до места, които не бихте сметнали за достъпни!

JCB Teleskid може да изпълнява функциите на 3 машини в 1: мотокар, телескопичен товарач и мини челен товарач.Двигателят JCB EcoMAX, с който е снабдена машината ви осигурява изключително висок въртящ момент и продуктивност, която е по-висока дори от някои модели телескопични товарачи.ХАРАКТЕРИСТИКИ

НАЧИН НА ПОВДИГАНЕ


Вертикално/Радиално

НЕТНА МОЩНОСТ НА ДВИГАТЕЛЯ


55kW

НОМИНАЛНА ТОВАРОПОДЕМНОСТ


611кг

ПРЕВЪЗХОДНА МАНЕВРЕНОСТ

Сега вече можете да товарите бързо и лесно камион, без необходимост от рампа

Новият мини челен товарач JCB Teleskid е първата машина с вертикален обхват от 4 метра и обхват напред от 2.2 метра.
- С JCB Teleskid вече можете да стигнете приблизително до 1 метър под земята, позволявайки Ви да извършвате работа като откъсване на дървета или корени или полагане на тръби.
- При максимално разпъната стрела, Мини товарачът има номинална товароподемност от 611 кг, което дава възможност за достигане или поставяне на тежки предмети със лекота!
- Със стандартната 2-скоростна трансмисия, вече е възможно бързото придвижване и по-бързите цикли;

НЕНАДМИНАТА СИЛА И СТАБИЛНОСТ

С със своята 100% стоманена стрела, монтирана на изцяло завареното шаси и най-качествените компоненти, предлгани на пазара, JCB Teleskid е конструиран за максимална сила и надеждност.

Телескопичните стрели на JCB са тествани на над 20 000 машини, подлагани многократно на екстремни тестове в продължение на хиляди цикли. Иновативният дизайн на стрелата на JCB Mono-boom ви осигурява видимост на 270º. Кабината на Teleskid е изцяло остъклена, което допълнително повишава всестранната видимост.

НЕНАДМИНАТ КОМФОРТ И КОНТРОЛ

Със своята странична врата и най-просторната кабина на пазара, с JCB Teleskid комфортът на оператора е гарантиран.

JCB е единственият производител на строителна техника в света, който предлага мини челен товарач с изцяло безопасен страничен достъп.
- 33% по-голямата кабина предлага ненадминат комфорт за оператора, в сравнение с останалите конкуренти в класа.
- Напълно регулируемата и отопляема седалка с въздушно окачване спомага цялостния комфорт, а ергономично монтираните контролни уреди правят JCB Teleskid лесен за управление.


Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки