Запознайте се с едно от най-новите попълнения от гамата на Мини челните товарачи

JCB 270 е нашият нов модел голям Мини челен товарач с вертикално повдигане. Машината e снабдена с мощен двигател от ново поколение 55kW JCB EcoMAX, а номиналната му товароподемност е 1235кг!

Мини челните товарачите JCB са с ниски разходи за поддръжка и са лесни за обслужване, което ги прави достъпни, ефективни и високо производителни! Всички ежедневни проверки могат да се извършват от нивото на земята, а маслените и въздушните филтри са лесни за достъп, тъй като се намират в специално отделение в задната сервизна врата. Накланящите се кабини на JCB могат да се управляват от един човек и да се отворят само за няколко минути, за да осигурят достъп за по-удобна поддръжка. Допълнителното предимство на Hi-Viz стрелата е, че вече можете да наклоните кабината със стрелата на земята, което позволява лесен и бърз достъп.м.


ХАРАКТЕРИСТИКИ

НОМИНАЛНА ТОВАРОПОДЕМНОСТ


1235kg

НЕТНА МОЩНОСТ НА ДВИГАТЕЛЯ


55kW

НАЧИН НА ПОВДИГАНЕ 


ВЕРТИКАЛНО

Ненадминат контрол и комфорт

Мини челният товарач JCB 270 предлага ненадминат комфорт и максимална производителност. Машината е с лесен страничен вход, най-голямата кабина на пазара и електрическо управление чрез регулируеми джойстици! Софтуерът за управление myCOICE на JCB позволява на операторите да приспособят чувствителността на движението на джойстиците според начина, по който работят. Налични са ISO или H-образни контроли, които отговарят на предпочитанията на операторите. ISO се предлага като стандартно оборудване, а H-образен контрол на управлението, може да бъде добавен по желание на клиента. Радиото разполага с AUX порт, който е съвместим с мобилни телефони и други устройства.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки