Най-продаваните Комбинирани багер-товарачи в света!
Качество, надеждност и издръжливост!

Комбинираните багер-товарачи на JCB не случайно са номер 1 по продажби в света. Произведени само от най-висококачествени материали, те винаги са били водещи по мощност и производителност. Нашите машини са проектирани, за да Ви осигурят максимална производителност и същевременно комфорт и ергономичност!

3СX Compact - ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ В ПО-МАЛКИ ПРОСТРАНСТВА!

Моделът е подходящ за градски условия и за строителни обекти намиращи се на по-малка площ. Малкият кръг на завъртане и превключваемите режими на кормилно управление, позволяват да работи в рамките на едно пътно платно с минимално разрушаване и максимална производителност, както и да прави обратен завой на повечето стандартни двупосочни пътни платна.

Оперативно тегло 
2690 kg.

Макс. дълбочина на копаене
4.33 m

Макс. мощност на двигателя
55 kW

3CX ECO, PLUS И PRO - JCB SITEMASTER С ДВИГАТЕЛ STAGE V


Най-продаваният Комбиниран багер-товарач в света JCB 3CX се предлага в три модела, за да отговори на очакванията и на най-взискателните клиенти - 3CX ECO, 3CX PLUS и 3CX PRO. Оборудвани са с редица подобрения и иновативни функции, с помощта на които ще бъдете винаги първи на работния обект.

Оперативно тегло 

7887-9500 kg.

Макс. дълбочина на копаене
6.51 m

Макс. мощност на двигателя
55-81 kW

JCB 4СХ PLUS и PRO - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОМБИНИРАН БАГЕР-ТОВАРАЧ НА JCB.


Моделите 3CX, 4CX и 5CX PRO са с най-висока производителност. 3CX PRO е с най-новата трансмисия ECOROAD Autoshift, осигуряваща ненадминати пътни характеристики и с над 25% намалено време при пътуване. Това прави моделите PRO перфектният избор на клиенти с няколко обекта, налагащи пътувания на по-дълги разтояния.

Оперативно тегло 
7887-9500 kg.

Макс. дълбочина на копаене
6.51 m

Макс. мощност на двигателя
81 kW

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки