НАД 80 МОДЕЛА СТРОИТЕЛНА И ЗЕМЕКОПНА ТЕХНИКА JCB

При нас може да откриете пълната гама строителна и земекопна техника с марката JCB, както и пълната продуктова гама мобилни трошачни и пресевни инсталация с марката Powerscreen.


Днес строителната гама на JCB е една от най-обширните в света, предлагаща най-високите нива на производителност и качество на производство в световен мащаб, както и ненадминат комфорт за операторите.


КОМБИНИРАНИ БАГЕР-ТОВАРАЧИ


Емблематичният багер-товарач на JCB е толкова иновативен и днес, колкото и когато беше изобретен за първи път през 1953 г. Днес комбинираните багер-товарачи на JCB са най-продаваните в световен мащаб. 

Оператовно тегло

6070-9500 kg

Макс. дълбочина на копаене

3-7 м

Макс. мощност на двигателя

55-81 kW

МИНИ БАГЕРИ


JCB предлага широка гама от мини багери от 0,8 до 10 тона. Предлагат се модели с конвенционално завъртане на задната част на шасито (CTS), както и такива с нулево завъртане (ZTS), съответно широката гама предлага редица варианти според различните приложения.

Оператовно тегло

1.7-10 т

Макс. дълбочина на копаене

2.5-4.8 м

Макс. височина на изсипване

2.6-6.4 м

ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТОВАРАЧИ


JCB е пионер в концепцията за телескопичен товарач от 1977 г., а постоянните иновации спомогнаха JCB да бъде избор №1 в света. 

Капацитет на повдигане

2-6 т

Макс. височина на повдигане

4.4-20 м

Макс. мощност на двигателя

19-112 kW

РОТАЦИОННИ ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТОВАРАЧИ


JCB - Производител №1 в света на телескопични товарачи представя най-новата си иновация – Ротационен телескопичен товарач. Машината предлага ненадмината гъвкавост, продуктивност, горивна ефективност и безопасност.

Макс. товароподемност

5500 kg

Макс. височина на повдигане

20,5-25,5 м

Макс. мощност на двигателя

108-112 kW

МИНИ ЧЕЛНИ ТОВАРАЧИ


Мини челните товарачи JCB са известни със своята изключителна издръжливост и уникален дизайн на стрелата  Powerboom ™ с едно рамо. Те са както по-здрави, така и по-безопасни от конвенционалните машини с две рамена, като ви дават цялата мощност и производителност, от която се нуждаете.

Макс. товароподемност

611-1235 kg

Начин на повдигане

Вертикално/Радиално

Макс. мощност на двигателя

42-55 kW

ВЕРИЖНИ БАГЕРИ


JCB предлага широка гама верижни багери от 14 до 39 тона. Производителността е вградена във всека една верижна машина JCB, заедно с водеща в класа лекота на поддръжка, здрави компоненти и изключителен комфорт на оператора.

Оперативно тегло

14,8-39 т

Капацитет на кофата

0,89 - 1,9 м³

Макс. мощност на двигателя

81-210 kW

ЧЕЛНИ ТОВАРАЧИ


През 1969 г. се стартира производството на Челни товарачи в гамата на JCB и 50 години по-късно, ние вече предлагаме 21 модела. Всички те осигуряват голяма мощност, голям въртящ момент, високо съотношение мощност / тегло, мощни сили на проникване и отлично сцепление.

Оперативно тегло

2.6-20.1 т

Капацитет на кофата

0.34 - 3.5 м³

Макс. мощност на двигателя

19-210 kW

КОЛЕСНИ БАГЕРИ


Производителността е вградена във всяко колело на JCB, заедно с водеща в класа лесна поддръжка, здрави компоненти и изключителен комфорт на оператора. Четири работни режима означават, че можете да приспособите работата на вашия багер перфектно към всяко приложение във всяка среда.

Оперативно тегло

11-20.7 т

Капацитет на кофата

0.78 - 0.87 м³

Макс. мощност на двигателя

93-129 kW

ДВУБАНДАЖНИ ВИБРАЦИОННИ ВАЛЯЦИ


Гамата валираща и уплътняваща техника на JCB ви осигуряват ненадмината надеждност и иновативен, ергономичен дизайн. Гамата валяци е от 1,67 до 9 тона и всички модели се отличават с водеща в класа си производителност, ниски разходи за поддръжка и обслужване, предоставяйки ви максимална производителност и безкомпромисно качество.

Оперативно тегло

1.7-2.5 т

Ширина на барабана

800 - 1200 мм

Макс. мощност на двигателя

14.2-18.2 kW

ТЕЛЕСКОПИЧНИ МОТОКАРИ


През 1997 г. JCB разработва уникален мотокар с телескопична стрела, вместо конвенционалната вертикална мачта. Гамата JCB Teletruk осигурява ненадмината видимост, преден обхват и капацитет на повдигане, драстично подобрявайки безопасността, като същевременно спестява време, пространство и пари.

Капацитет на повдигане при 2м

1.9-2.6 т

Макс. капацитет на повдигане

3 - 3.5 т

Макс. височина на повдигане

4 - 5.15 м

ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ


JCB предлага широка гама от дизелови генератори с висока спецификация, за да отговори на изискванията на клиентите за всяко енергийно приложение в световен мащаб.

Честота

50-60Hz

Изходна мощност

18-780 kVA

ТРОШАЧНИ И ПРЕСЕВНИ ИНСТАЛАЦИИ


Powerscreen е най-големият производител на мобилни трошачно-пресевни инсталации в света с най-широката гама мобилни машини. Powerscreen е най-разпознаваемия бранд в мобилните трошачно-пресевни инсталации в целия свят и е отлично позната в България с над 250 работещи машини.

Честота

50-60Hz

Изходна мощност

18-780 kVA

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки