Блог

Представители на висшият мениджмънт на JCB на официална визита в СИ ЕМ ЕЛ България 11.09.2020 01:38 pm

Представители на висшият мениджмънт на JCB на официална визита в СИ ЕМ ЕЛ България

На 10.09.20 представители на висшия мениджмънт на JCB (UK) бяха на официална визита в централния офис на СИ ЕМ ЕЛ България в гр. София.
Дан Томпсън - Управляващият директор " Международни продажби" на компанията JCB, придружен от Стюарт Картър - Главен мениджър „Телескопични товарачи“ и Едуард Ловат - Регионален мениджър Южна Европа, пристигнаха от Обединеното кралство по покана на ръководството на СИ ЕМ ЕЛ България - официалният дилър на строителна техника JCB в страната.

По време на посещението, гостите от Великобритания разгледаха централния склад и сервиз на компанията, както и широката гама от налични машини. Посещението продължи с работна среща, на която СИ ЕМ ЕЛ България представи впечатляващите си резултати за първото полугодие, въпреки непредвидените обстоятелства, причинени от Covid-19. Също така компанията представи своя план за развитие до края на годината и за предстоящата 2021.
СИ ЕМ ЕЛ за поредна година отбелязва значителен ръст на продажбите и заема лидерска позиция на българския пазар с дял над 30%.

Последните години компанията става все по-гъвкава, в съответствие с динамичния пазар и предлага на своите клиенти още по-широк спектър от услуги, като в лицето на JCB(UK) среща доверен партньор и гаранция за качество.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Направи запитване

Новини

Новини

Представители на висшият мениджмънт на JCB на официална визита в СИ ЕМ ЕЛ България

Представители на висшият мениджмънт на JCB на официална визита в СИ ЕМ ЕЛ Българ

СИ ЕМ ЕЛ за поредна година отбелязва значителен ръст на продажбите и заема лидерска позиция на българския пазар с дял над 30%. Компанията представи впечатляващите си резултати за първото полу СИ ЕМ ЕЛ за поредна година отбелязва значителен ръст на продажбите и заема лидерска позиция на българския пазар с дял над 30%. Компанията представи впечатляващите си резултати за първото полу 2020-09-11T15:12:42+03:00 Представители на висшият мениджмънт на JCB на официална визита в СИ ЕМ ЕЛ България

<p><span style="font-size: 14pt;"><strong>На 10.09.20 представители на висшия мениджмънт на JCB (UK) бяха на</strong> <strong>официална визита в централния офис на СИ ЕМ ЕЛ България в гр. София.</strong></span><br /><span style="font-size: 12pt;"> Дан Томпсън - Управляващият директор " Международни продажби" на компанията JCB, придружен от Стюарт Картър - Главен мениджър &bdquo;Телескопични товарачи&ldquo; и Едуард Ловат - Регионален мениджър Южна Европа, пристигнаха от Обединеното кралство по покана на ръководството на СИ ЕМ ЕЛ България - официалният дилър на строителна техника JCB в страната.</span><br /> <br /><span style="font-size: 12pt;"> По време на посещението, гостите от Великобритания разгледаха централния склад и сервиз на компанията, както и широката гама от налични машини. Посещението продължи с работна среща, на която&nbsp;СИ ЕМ ЕЛ България представи впечатляващите си резултати за първото полугодие, въпреки непредвидените обстоятелства, причинени от Covid-19. Също така компанията представи своя план за развитие до края на годината и за предстоящата 2021. </span><br /><span style="font-size: 12pt;"> СИ ЕМ ЕЛ за поредна година отбелязва значителен ръст на продажбите и заема лидерска позиция на българския пазар с дял над 30%. </span><br /> <br /><span style="font-size: 12pt;"> Последните години компанията става все по-гъвкава, в съответствие с динамичния пазар и предлага на своите клиенти още по-широк спектър от услуги, като в лицето на JCB(UK) среща доверен партньор и гаранция за качество.</span></p> <p></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки