Блог

JCB 19C-1E e първият електрически багер продаден в България. 25.05.2022 02:23 pm

JCB 19C-1E e първият електрически багер продаден в България.

ПЪРВИЯТ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ БАГЕР ПРОДАДЕН В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е НА РАБОТНАТА ПЛОЩАДКА
СИ ЕМ ЕЛ България достави първия електрически багер в България, а първият собственик на иновативния JCB 19C-1E е фирма Ростер ООД.
Компанията-собственик на първия мини багер с нулеви емисии е най-голямата фирма в страната, която се занимава със разрушаване и демонтаж на жилищни и обществени сгради, а също на инфраструктурни и промишлени съоръжения. 


JCB 19С-1Е е първият модел в гамата E-TECH на JCB, захранван изцяло с електричество и с нулеви емисии. С едно зареждане на батериите моделът може да работи 8 часа, при това с изключително ниски нива на шум, с безкомпромисно качество и отлична производителност. Моделът е с четири литиево-йонни батерии, които не се нуждаят от обслужване, а ежедневните проверки и сервизирането са сведени до минимум, спестявайки ви време и пари. Като опция се предлага бързо зарядно Fast Charger, с което машината се зарежда напълно за по-малко от 2 часа. 


19C-1E вече спечели няколко престижни международни награди за иновации. Електрическият минибагер е с оперативно тегло 1902 кг, максимална дълбочина на копаене 2819 м и максимална височина на изсипване 2818 м. Ниските нива на шум и компактните размери правят модела идеален за работа на закрито или на открито, в градски зони, в индустриални терени, във фабрики, тунели или мазета, за копаене на основи или за комунални проекти.


 


Коментари

Тази статия все още няма коментари

Направи запитване

Новини

Новини

JCB 19C-1E e първият електрически багер продаден в България.

Първият електрически багер продаден в България!

ПЪРВИЯТ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ БАГЕР ПРОДАДЕН В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е НА РАБОТНАТА ПЛОЩАДКАСИ ЕМ ЕЛ България достави първия електрически багер в България, а първият собств ПЪРВИЯТ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ БАГЕР ПРОДАДЕН В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е НА РАБОТНАТА ПЛОЩАДКАСИ ЕМ ЕЛ България достави първия електрически багер в България, а първият собств 2022-05-25T14:25:17+03:00 JCB 19C-1E e първият електрически багер продаден в България.

<p><span style="font-size: 14pt;"><strong>ПЪРВИЯТ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ БАГЕР ПРОДАДЕН В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е НА РАБОТНАТА ПЛОЩАДКА<br /></strong><span style="font-size: 12pt;">СИ ЕМ ЕЛ България достави първия електрически багер в България, а първият собственик на иновативния JCB 19C-1E е фирма Ростер ООД.<br />Компанията-собственик на първия мини багер с нулеви емисии&nbsp;е <span>най-голямата фирма в страната, която се занимава със разрушаване и демонтаж на</span>&nbsp;жилищни и обществени сгради, а също на инфраструктурни и промишлени <span>съоръжения.&nbsp;<br /><br /><br /><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/5844/files/image/roster-3.jpg" width="318" height="278" class="alignright" />JCB 19С-1Е е първият модел в гамата E-TECH на JCB, захранван изцяло с електричество и с нулеви емисии. С едно зареждане на батериите моделът може да работи 8 часа, при това с изключително ниски нива на шум, с безкомпромисно качество и отлична производителност. Моделът е с четири литиево-йонни батерии, които не се нуждаят от обслужване, а ежедневните проверки и сервизирането са сведени до минимум, спестявайки ви време и пари. Като опция се предлага бързо зарядно Fast Charger, с което машината се зарежда напълно за по-малко от 2 часа.&nbsp;<br /><br /><br /></span></span></span></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/5844/files/image/roster-2.jpg" width="325" height="284" class="alignleft" style="font-size: 16px;" /><span style="font-size: 16px;"></span></p> <p><span style="font-size: 14pt;"><span style="font-size: 12pt;"><span>19C-1E вече спечели няколко престижни международни награди за иновации.&nbsp;Електрическият минибагер е с оперативно тегло 1902&nbsp;кг, максимална дълбочина на копаене 2819&nbsp;м и максимална височина на изсипване 2818&nbsp;м. Ниските нива на шум и компактните размери правят модела идеален за работа на закрито или на открито, в градски зони, в индустриални терени, във фабрики, тунели или мазета, за копаене на основи или за комунални проекти.<br /><br /><br /><br /><iframe width="560" height="314" src="//www.youtube.com/embed/2x3xg5-xMj0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></span></span></span><span style="font-size: 14pt;"><span style="font-size: 12pt;"><span><br /><br /> <br />&nbsp;<br /> <br /> <br /> </span></span></span></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки